JavaScript není pravděpodobně povolen.
Pro bezproblemový chod stránek je vyžadován. Prosím, povolte používání JavaScriptu ve Vašem prohlížeči.
Přihlásit se a sledovat stav pokladničky, objednávek, výběrů.
Bonatex.cz
Povlečení a ložní prádlo
V košíku máte
0 ks zboží  za  0 Kč

Ochrana osobních údajů


Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.bonatex.cz, společnost Astratex s.r.o., uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR a je od 24.9.2001 registrována Úřadem pro ochranu osobních údajů V Praze pod reg. číslem 00011667/001. 

Chráníme Vaše data

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečeny proti jakémukoli zneužití a získání třetí stranou.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu, jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky.

Na písemnou žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány a Astratex s.r.o. je nadále nebude zpracovávat.



Pokladnička5% z hodnoty nákupu Vám vrátime do Pokladničky!
PoštovnéPOŠTOVNÉ ZDARMA při objednávce nad 1999 Kč!
SklademVeškeré zboží skladem. Doručení objednávky do 2. dne!
SklademBonatex ručí za kvalitu!

 

Mapa stránek Copyright © 2008-2015 ASTRATEX s.r.o.
Bonatex.cz je významný prodejce povlečení, prostěradel a bytového textilu. Nabízí výrobky české značky Bonatex a mnoha dalších známých značek, u kterých vždy ručí za kvalitu produktů. Vybírat můžete z nepřeberného množství vzorů a barev.


Provozovatelem Bonatex.cz je internetový obchod Astratex.cz

Bambus 30 %